EKLE-SİL DERS KAYITLARI UZATMA DUYURUSU!
15.10.2020

EKLE-SİL DERS KAYITLARI Hk.

Covid-19 nedeniyle öğrenciler danışmanları ile yüz yüze görüşemeyeceği için; Ders ekle-sil günleri 16 Ekim 2020 saat 17:00'ye kadar uzatılmıştır. Ekle-sil günlerinde öğrenciler ders kayıt işlemi yapamaz.

Eklesil günlerinde Ders Kayıtlarında değişiklik sadece danışmanlar veya bölüm sorumluları tarafından yapılabilir. Ders kayıtlarında değişiklik yapılabilmesi için öğrencinin Ders Kayıt izni vermesi gerekir. Ders kayıtlarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız;

Mesaj sayfasında ders kayıtlarınızdaki yapmak istediğiniz değişikliği yazınız.

Danışmanınıza Ders Kayıtlarında değişiklik yapma izni veriniz. Bunun niçin aynı mesaj sayfasında Ders Kayıt İzni Ver butonuna tıklamalısınız.

Ders kayıt haftası içinde kayıt yapmayan öğrenciler (Üniversitemize yeni kayıt yaptıran tüm öğrenciler hariç) cezalı kayıt yapabilecektir.  Danışman geç kayıt cezası olan öğrencilerin kaydını onaylamaz. Geç kayıt cezaları öğrenci mesaj sayfasında Kayıt Hata mesajı olarak görünecektir. Öğrenci ile yüz yüze görüşme yapılamadığı için geç kayıt cezası ödemesini gösteren dekontun aslı veya fotoğrafı kabul edilecektir.

Geç Kayıt Hesap Numarası: QNB FİNANSBANK 00260-90952089

Üniversitemize ek kontenjanla yeni kayıt yaptıran öğrenciler ekle sil günleri içerisinde ders kaydı yaptırmakla sorumludur.